/ کرتین وال

کرتین وال

مجموعه پویا پنجره اجرای انواع نماهای شیشه ای از جمله کرتین وال را در دستور کار خود قرار داده است لذا با داشتن نیروهای متخصص و مجرب آمادگی هرگونه مشاوره و برآورد هزینه قبل از اجرای کار به سازندگان و پیمانکاران می باشد. همچنین شما را با انواع نماهای شیشه ای و مزیت های آن آشنا می کنیم:

کرتین وال :
کرتین وال نوعی نمای شیشه ای بوده که به جای استفاده از فریم آهنی از پروفیل های آلومینیوم در آن استفاده می شود و نما به صورت مشبک بوده و تلفیقی از آلومینیوم و شیشه می باشد .

کرتین وال خود یک سازه محسوب می شود که این سازه زیبایی منجصر به فردی دارد.

کرتین وال تنوع رنگی نامحدودی داشته که استفاده از طرح های چوبی نیز برای آن امکان پذیر می باشد.

شیشه های استفاده شده ۱۸ الی ۴۰ میلیمتر ضخامت دارد و ایزولاسیون حرارتی و صوتی ساختمان را به صورت کامل انجام می دهند.

کرتین وال یا لامل (Curtain wall)
یکی از سیستم های نمای مدرن ساختمانی بوده که ساختاری خود ایستا داشته، به این معنا که وزن بالای شیشه، بر روی سازه کرتین وال با همان لامل ها و شاسی کشی های مربوط سنگینی می کند و هیچ بار مرده ای حاصل از وزن شیشه ها و بار انرژی های حاصل از باد و طوفان که متوجه پوسته خارجی (نما) می باشد، متوجه خود ساختمان نخواهد بود. به اصطلاح نمای لامل یک سازه مجزا محسوب می شود. نمای کرتین وال یکی از انواع نماهای شیشه ای ساختمان با سیستم پوشش با سازه خود ایستا است. در واقع نمای کرتین وال بهترین نمای شیشه ای ساختمان به لحاظ مسائل سازه در ارتفاع محسوب می شود. این نوع نما معمولا از مصالح سبک علی الخصوص ترکیب آلومینیوم و شیشه می شود.

کرتین وال چند نوع می باشد ؟
کرتین وال را می توان در دو نوع رده اصلی Face cap و Full Frameless معرفی کرد.

استفاده از درپوش های ویژه در Face cape و عدم وجود این درپوش ها در Full Frameless از بارز ترین وجوه تمایز این دو سیستم می باشد.

در طراحی پروفیل های این سیستم مباحث مربوط به زلزله, باد و محاسبات استاتیکی رعایت شده و مصالح مورد نیاز هر پروژه بنا به اقتضای هر پروژه جداگانه محاسبه و خصوصیات پروفیل کرتین وال مربوطه مشخص می گردد.

مزیت های کرتین وال :
بدلیل اینکه سطح مقطع پروفیل آلومینیوم بزرگ می باشد و از مقاومت بالایی برخوردار است احتیاجی به شبکه بندی جهت زیر سازی نما نمی باشد
خود پروفیل بوسیله پلیت که با پیچ های لوبیایی داخل آن قابل رگلاژ می باشدبه ساختمان متصل می شوند.
در برابر تنش ها از قبیل باد ، زلزله و تکان کاملاً پایدار است.
طراحی زیبا و استاتیکی این سیستم به همراه عدم استفاده از پیچ و پرچ در مونتاژ و طراحی باز شوی مخفی در این سیستم علاوه بر زیبایی و دید بسیار عالی باعث بالارفتن ضریب مقاومت و آبندی و هوابندی شده است.
عمده ترین مزایای انحصاری سیستم نمای شیشه ای لامل عبارتند از بهره گیری از بالاترین نوآوری و تکنولوژی در اتصالات پروفیل ها به یکدیگر(T-cleats)، آببندی صحیح و اصولی سیستم با استفاده از انواع واشرهای مخصوص از جنس EPDM ، پیش بینی مناسب انبساط و انقباض پروفیل ها، هدایت آبهای حاصل از تعریق شیشه ها به وسیله کانال های مخصوص دریناژ از لامل های افقی به لامل های عمودی و سپس خروج از نما توسط قطعه مخصوص آبریز استفاده از تکیه گاه خاص جهت نشیمنگاه و واشرکشی مخصوص که در برابر فشارهای جانبی ساختمان از شیشه محافظت میکند.

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رای: 0

    اشتراک گذاری